Kumluca Atatürk YBO Okur Yazar Buluşmaları Başlıyooooor

24.03.2023 46

Okur Yazar Buluşmaları-1 (Fatma ÇAĞDAŞ BÖREKÇİ)

*  Okulumuzda başlattığımız okur yazar buluşmalarının ilki için ara tatil öncesi öğrencilerimize okuyacakları kitaplar dağıtıldı. Fatma Çağdaş Börekçi’nin  Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları aracılığıyla çıkan kitabında milli ve manevi değerlerin öğrencilerimize kazandırılması amaçlandı. Kitabı öğrencilerimiz severek okudu.

*  Kasım ara tatili sonrası “Okulda Bir Takım İşler” kitabının yazarı Fatma Çağdaş Börekçi ile zoom üzerinden bir buluşma gerçekleştirildi. Buluşmada öğrencilerimiz yazara kitapla ilgili soruların yanı sıra merak ettikleri pek çok şeyi sorma fırsatı buldu. Dolu dolu bir söyleşi gerçekleştiren öğrencilerimiz bir yazar ile tanışmış olmanın zenginliğiyle mutlu oldu.

24-03-202324-03-202324-03-202324-03-2023