Bu Okulda Ramazan Bambaşka

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan

Ramazan ayının gelmesiyle gönüllerimizin huzura erdiği manevi bir iklim dört bir yanımızı sarıp sarmaladı. Biz de etkinliklerimize panomuzu hazırlayarak başladık. Panomuzda Müslüman beldelerin isimlerine yer vererek yeryüzünün her yerinde Ramazan ruhunun yaşandığının dünyadaki tüm Müslümanlarla birlikte bu güzel ayın idrak edildiğinin farkına varılmasını amaçladık.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Abdulkerim Çiftçi ise Ramazan ayı boyunca bu ayın öğrencilerimizde özel ve önemli bir yerinin olması amacıyla Ramazan etkinlikleri düzenledi. Öğrencilerimizin oyunlar oynadığı etkinliklerde, sinevizyon gösterimleri, film günleri yer aldı. Etkinlikler sayesinde iftar vakti çabucak geliyor.

11.04.2023 85

11-04-202311-04-202311-04-202311-04-2023