Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Mezunlarının ve mensuplarının gurur duyacağı bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi özgür düşünen, zorluklar karşısında yenilmeyen, bulunduğu ortamı değiştirip dönüştürebilen yeniliklere açık ,bilginin gerekliliğine inanan ve bilgiye ihtiyaç duyan bireyler olarak yetiştirmek

Başarılar:

Isınma: KALORİFERLİ -KÖMÜR
Lojman: 10 - Kaloriferli. Okul yerleşimi içerisinde.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %40
Sportif Etkinlikler: Badminton , Güreş , Satranç , Masa Tenisi , Bocce gibi sporlar öğretmenlerimiz tarafından etkin bir şekilde gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Mektup Arkadaşım (eTwinning), , Kur´an Öğretimi ve Değerler Eğitimi, Okudukça Çiçekleniyorum (eTwinning)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Media Literacy (eTwinning), Seize the Moment (eTwinning)

WEB - https://kaybo.meb.k12.tr

Adres - Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Ulus/BARTIN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kumluca Beldesi; Kozcağız,Abdipaşa,Bartın,Safranbolu ile komşu,etrafı ormanlarla çevrili,dağlık bir alan üzerinde kurulu,her mevsim yağışlı bir bölgedir. Nüfusu 2393’dür.

Adres - Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Ulus/BARTIN

Ulaşım Kumluca Minibüsleri - Bartın/Kemerköprü Minibüs durakları - Ulus Kumluca durağı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık - Ulus : 27,8 km / yaklaşık 43 dk İl Merkezine Uzaklık - BARTIN : 35,7 km / yaklaşık 40 dk