Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu - Tarihçemiz

Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu - Tarihçe

26.11.2012 4053

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

1998 yılında Bartın ilinin ilk yatılı okulu olarak hizmet vermeye başlayan okulumuz eğitim ve öğretime aktif olarak devam etmektedir. Eğitim, kültür, sosyal etkinlikler ve sporda aktif ve başarılı olarak faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

Okulumuz 2011 yılında kurum kategorisinde "Toplam Kalite Ödülü" alarak Türkiye birincisi olmuştur.

Okul binası, kapalı spor salonu, yemekhane ve yurt binası okul birimlerini oluşturmaktadır. Okulumuzda 21 derslik, fen laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, görsel sanatlar atölyesi, rehberlik servisi ve konferans salonu vardır. Ayrıca okulumuz Halk Eğitim Merkezi olarak çeşitli kurslara ev sahipliği yapmaktadır. Okulumuz bünyesinde diyanete bağlı bir 4-6 yaş Kur'an Kursu bulunmaktadır.