12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi

12 Mart İstiklâl Marşı’mızın Kabulü ve

18 Mart Çanakkale Zaferi

İstiklâl Marşı’mızın Kabulü ve Çanakkale Zaferi programları öğrencilerimize milli ve manevi duyguların kazandırılması, öğrencilerimizde tarih bilinci ve şuurunun oluşması amacıyla farklı etkinliklerle kutlandı. Okul Müdürümüz Mesut Öztürk’ün günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma, şiirler, oratoryo ve sinevizyon gösterimleri, Selim Sarıcan öğretmenimizin sazı eşliğinde Çanakkale Türküsünü öğrencilerimizin söylenmesinin ardından resim ve şiir yarışmasında derece alan öğrencilerin ödüllendirilmesi ile program son buldu.

Öğleden sonra ise programımız velilerimiz ve Kumluca İmam Hatip Ortaokulunun da katılımıyla camiide devam etti. Merhum Mehmet Akif Ersoy ve Çanakkale Şehitlerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti, salavatların okunması ve ilahilerin söylenmesi ile gerçekleştirilen programın sonunda yapılan dualara hep birlikte amin diyerek günün anlam ve önemine uygun bir etkinlik gerçekleştirilmiş oldu.

11.04.2023 101

11-04-202311-04-202311-04-202311-04-2023